Det er godt og sundt, hvis det gøres på en måde, som alle parter er med på, men det kan også være kilden til en række sygdomme, man gerne vil undgå. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man sørger for at beskytte sig selv og den, man har sex med, når man indgår i agten.

Gør det sjovt med forskellige kondomer

Det er klart, at der ikke er noget, der beskytter så godt, som et kondom gør. Når man bruger kondom, så er der jo netop ikke nogen kontakt mellem kønsdele, og det er derfor den mest sikre metode t bruge, når man skal have sex med en ny. Men der er mange, der oplever, at den gode stemning får en dæmper på sig, når man pludselig skal holde pause i det hele for at tage et kondom på. Derfor kan det være, at du skal forsøge at gøre det med kondomer mere sjovt ved at købe nogle forskellige varianter. Her får du brug for største kondom butik for at finde det største udvalg. Du skal helt sikkert nok allerede får det sjovt, når du begynder at kigge derinde.

Hvis kondomet falder af

Falder kondomet af under sex, så er det ikke noget, man skal skamme sig over. Det er faktisk noget, der er ganske normalt, men der er måske ikke så mange, der taler om det. Hvis det sker, så er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at tage en fortrydelsespille, hvis du ikke er beskyttet mod graviditet på andre måder. Derudover er det en god idé at tage til lægen for at se, om man har modtaget nogle sexsygdomme, da man ikke længere har været beskyttet.

Det er altid okay at sige nej

Sex er sundt og sjovt, men det er noget, som begge parter skal være enige om, hvordan der skal foregå. I dag er der meget fokus på det med samtykke, og det er nok også fordi, at der har været et behov for det. Man skal huske på, at man ikke skylder nogen sex, og at man altid er i sin fulde ret til at sige nej til sex. Det kan f.eks. være en god grund, at der ikke er nogen, der har et kondom, som I kan tage i brug. Det kan være, at du selv skal købe dig et lille lager, så det i hvert fald ikke er det, der sætter en stopper for, at du får sex.

tilbudbanner