LLarsen står for Lars Larsen. Urmageren og sejleren. Han har udviklet et koncept med sine LLarsen ure. Et koncept om ure og tid. Urene skal symbolisere et mere afslappet forhold til tid. Her er tiden ikke den stringente bloktid, som vi skal indrette vores liv efter.

Tiden udnyttes i stedet til sit fulde. Hverken den gamle Larsen eller den nye prøver at bide skeer med Einstein eller på at indrette vores verden efter andre fysiske love. Konceptet skal forstås i relation til billedet, du møder ude på fortovet.

Ifølge Larsen er vi ikke længere bundet op på den bloktid, hvor arbejdet foregår fra 8-16. Vi er ikke længere bundet op på bundne skemaer, som dikterer vores liv. Det viser særligt de urbane danskere, som farer rundt på gader og stræder – måske med LLarsen ure på armene.

LLarsen ure er gennemført danske

Hvad har en gammel sejler i grunden til fælles med det urbane miljø i nutidens Danmark? Igen er tiden svaret.

Sejlerne på havet var ikke styret af den bloktid, som har præget fastlandet i flere århundreder, og særligt siden den industrielle revolution. På havet navigerer man efter stjerner, kompas og kort – i hvert fald for 100 år siden. Her giver de faste rytmer og rutiner dikteret af en fabrik sjældent mening.

Men tiden er ikke det eneste. Den tilbagelænede laissez faire-stil er gennemgående for sejlerne på de syv have, som gangerne i Kongens Have. Den stil kommer til udtryk i LLarsens stil. De friske farver under glasset med de mere matte remme. Der er vilje og ambitioner i midten, men omringet af et behageligt og afslappet ydre.

LLarsen har også de mere klassiske maritime kendetegn. Den maritime blå samt de hvide og friske udtryk bliver stadig dyrket til fulde af LLarsen.

Hvem styrer hvem?

Som en ægte innovativ kraft i ur-verden er LLarserne selvfølgelig med til at skabe den ur-mode, vi møder. De lader sig ikke styre af tiden, men præger den i stedet.

Er du en kender af LLarsen ure, vil du derfor også bemærke et skift over mod produktionen med guld og sølv-remme, flere stærke dameure og selvfølgelig regnbuefarverne.

Fælles for alle urene er den rene farvetone og de elegante snit. Der er klart en rød – eller blå – tråd i urmagerens produktion, men ikke en fastklemt og tilbagestående tråd. LLarsen fornyer sig konstant og finder nye, frække og elegante måder at holde sig aktuel i en omskiftelig modeverden.

tilbudbanner